Harry Potter
logo STAR WARS
logo pán prstenů
MARWEL
Game of Thrones
dungeons dragons
Zaklínač
warhammer

Články

spot_img

KATEGORIE

UFO a mimozemšťané

Erich von Däniken: Geniální vizionář nebo kontroverzní podvodník?

Erich von Däniken - kontroverzní spisovatel s teoriemi o mimozemském vlivu na historii. Jeho knihy přitahují i kritiky kvůli nedostatečným důkazům. Je považován za průkopníka i komerčního manipulátora, ale jeho vliv na zájem o záhady vesmíru je zřejmý.

Mimozemšťany z Marsu postihla katastrofa

Snad největší záhadu naší sluneční soustavy v sobě skrývá planeta Mars. Už v roce 1877 vznikla legenda o zelených mužíčcích, kteří sousední rudou planetu...

Podivné zjevení u Starého Plzence děsí ještě dnes

Šokující setkání! Čtyři chlapci ze Starého Plzence prožili chvíle hrůzy, když v přírodě za městem narazili na obří žlutě zářící postavu. Kdo to byl, odkud pochází a kde se v kraji pod Radyní vzal?

Indiáni z Venuše

Indiáni z jezera Titicaca a jejich víra v mimozemský původ. Pocházeli jejich předci z Venuše? Historické záznamy, nálezy zlatých desek a teorie naznačují spojitost starověkých civilizací s vesmírnými návštěvníky.

E.T. mimozemšťan – fenomén, který změnil kinematografii

E.T., sympatický mimozemšťan, který se stal globální ikonou od svého filmového debutu v roce 1982, nadchne svými univerzálními tématy o přátelství, emocionální sounáležitosti a touze po spojení a pochopení.

Santa Claus a Krampus: mezi vánočními legendami a mimozemskými tajemstvími

Prozkoumejte hloubku vánočních legend: Odhalujeme skryté spojitosti mezi tradičními postavami jako jsou Santa Claus a Krampus a možnými paralelami v mimozemské mytologii, které přinášejí nový pohled na tyto oblíbené vánoční postavy.

Jsme potomky mimozemšťanů? Fascinující teorie panspermie a její argumenty

Teorie panspermie naznačuje mimozemský původ lidstva, přičemž článek zkoumá rychlý vývoj života na Zemi a unikátní aspekty lidské DNA. Tato hypotéza vyvolává zajímavé otázky o našem původu a podněcuje debatu o našem místě ve vesmíru a jedinečnosti lidského druhu.

Biblická Archa úmluvy: Tajná vysílačka pro komunikaci s mimozemskými civilizacemi?

Biblická Archa úmluvy je fascinující starověký artefakt, který mnohé teoretiky inspiroval k neobvyklým hypotézám. Jednou z nich je i teorie, že jde o tajnou vysílačku pro komunikaci s mimozemskou civilizací. Je na tom něco pravdy, nebo patří tato myšlenka do světa science fiction?

Nejtajemnější teorie Ericha von Dänikena: Život před námi

Švýcarský spisovatel Erich von Däniken je známý díky svým kontroverzním teoriím o mimozemšťanech a jejich roli v lidské historii. Jednou z jeho nejtajemnějších teorií je myšlenka, že naše planeta byla obývaná mimozemskými civilizacemi ještě před námi.

Arizonský záhadný nález: Mutant nebo mimozemšťan?

Zahradní záhada v Arizoně: Muž našel tělo, které připomíná mimozemšťana. Odborníci zkoumají jeho původ a spekulují o zvířecí mutaci. 🌌👽

Blaník: Tajemná hora plná legend a mýtů

Objevte tajemství Bájné hory Blaník: legendy, pověsti a záhady, které obklopují tento výjimečný geografický útvar. Sledujte jeho historii, mystiku a neuvěřitelné příběhy.

Stříbrňáci – česká rarita mezi mimozemšťany

Na počátku devadesátých let pozorovali zpravidla nezávislí svědkové podivné, asi jeden a půl metru vysoké postavy, zahalené ve stříbřité mlhovině. Jedním z očitých svědků...
spot_img

Tipy z nákupní galerie

Zboží z filmů a seriálů: Harry Potter, Zaklínač, Hra o trůny, Pán prstenů, Marvel, Hvězdné války, Assassins Creed, World of Warcraft

spot_img

Nejnovější články - magazín ze světa záhad, tajemna a fantasy ...

Relikvie smrti: tajemný příběh z Harryho Pottera

Odhalte tajemství tří magických předmětů z fiktivního světa Harryho Pottera - Relikvie smrti, a objevte symbol, který spojuje jejich moc v jeden.

Oltréé! – Kooperativní desková hra plná fantasy světa a nebezpečí

Oltréé! je nová kooperativní desková hra plná fantasy světa, příšer a nebezpečí. Vyberte si ze 6 scénářů, zvládněte úkoly a ochraňte svou satrapii. Zážitek pro fanoušky kooperativních her a fantasy světů!

Zářící diadém Roweny z Havraspáru: Náhrdelník pro fanoušky Harryho Pottera!

Odhalte kouzelnickou historii s náhrdelníkem Diadém Roweny z Havraspáru! Zdoben krystaly, tento postříbřený přívěsek je ideálním dárkem pro fanoušky Harryho Pottera.

Co se starým chlebem – 5 tipů

Tradiční recepty na využití starého chleba: od chlebové polévky přes chlebové bramboráky až po originální pizzu. Tyto jednoduché a úsporné nápady našich babiček promění starý chléb v chutné pokrmy.