Harry Potter
logo STAR WARS
logo pán prstenů
MARWEL
Game of Thrones
dungeons dragons
Zaklínač
warhammer

Články

spot_img

KATEGORIE

Magie

Karty, obrázky s nádechem budoucnosti

V dnešní moderní době se vykládání z karet nepovažuje za zrovna seriózní metodu v oblasti pohledu do budoucnosti. Přesto kartářství mezi některými lidmi přežívá. Jsou tito lidé podvodníci nebo mají schopnost vidět to, co jiní ne?

Černá magie a lidské oběti: Pět nejděsivějších magických rituálů v historii

Magie a zejména rituály přitahují lidstvo už po staletí. Některé z nich jsou ale opravdu děsivé. Podívejte se na přehled pěti nejstrašidelnějších magických rituálů, které zahrnují lidské oběti, kanibalismus a satanismus.

Tajemství úplňku: Noc plná magických rituálů a mystiky

Dnes večer bude úplněk, který otvírá dveře do světa mystiky a legend. Od pradávna je symbolem inspirace, transformace a duchovního růstu, který si zachovává svůj fascinující význam až do dnešní doby.
spot_img

Tipy z nákupní galerie

Zboží z filmů a seriálů: Harry Potter, Zaklínač, Hra o trůny, Pán prstenů, Marvel, Hvězdné války, Assassins Creed, World of Warcraft

spot_img

Nejnovější články - magazín ze světa záhad, tajemna a fantasy ...

Proč trpaslíci odcházejí

Pohádku o Sněhurce a sedmi trpaslících snad není třeba nikomu představovat. Právem patří do klenotnice dětské literatury, neboť odkojila téměř každé dítko. Vypráví o...

Jaký by byl Pán Prstenů bez Gluma? Alternativní scénáře

Pán prstenů je jedním z nejvíce vlivných fantasy příběhů a jeho postavy jsou velmi komplexní a složité. Co kdyby ale jedna z těchto klíčových postav, Glum, vůbec neexistovala? Jak by se změnila sága o Pánu prstenů? Představme si několik alternativních scénářů.

Relikvie smrti: tajemný příběh z Harryho Pottera

Odhalte tajemství tří magických předmětů z fiktivního světa Harryho Pottera - Relikvie smrti, a objevte symbol, který spojuje jejich moc v jeden.

Cháron – převozník duší v řecké mytologii

Cháron, významná postava řecké mytologie, je znám jako převozník duší do podsvětí. Jeho role, symbolické zobrazení v umění a literatuře, nás fascinuje již po staletí. Seznamte se s jeho příběhem a významem.